Helsinki Feel Good - Opastettu kävelykierros ohjatulla joogalla

48.50

Opastettu kävelykierros, jonka aikana myös joogataan joogaohjaajan opastamana / Kokonaiskesto 3 tuntia

Miltä kuulostaisi tehdä soturi 2 Tuomiokirkon portailla? Tällä kierroksella se on mahdollista, koska mukana on sekä opas että joogaohjaaja MYOGA joogastudiolta. Näin saamme sinulle täysin uudenlaisen elämyksen - kävelykierroksen, jonka aikana kuulet Helsingistä ja sen nähtävyyksistä ja saat ainutlaatuisen kokemuksen joogata kaupungissa nähtävyyksien läheisyydessä. Kierroksen lopussa odottaa rauhoittava loppurentoutus MYOGA studiolla Jätkäsaaressa.

Kierros alkaa keskustasta, josta kävelemme pikkuhiljaa opastus- ja joogapysähdyksiä tehden kohti Lapinlahden puistoa ja Jätkäsaaren merellistä aluetta. Kierros päättyy Jätkäsaaressa sijaitsevaan MYOGA joogastudioon, jossa on tarjolla virvokkeita ja noin 20 minuutin joogahetki.

Tältä kierrokselta lähdet monta Helsingin tarinaa rikkaampana, keho ja mieli hyvinvoivana!

Et tarvitse mukaasi joogamattoa tai muita välineitä, mutta suosittelemme rentoa pukeutumista ja hyviä kenkiä. Kannattaa myös ottaa vesipullo mukaan, kävelemme noin 7 kilometriä ja joogaamme, joten jano voi yllättää. Kierros on kuitenkin rento etkä tarvitse tarvitse aikaisempaa joogakokemusta.


Kierroksen hinta: 48,50 e / henkilö

  • Huomaathan, että tämä kierros järjestetään vain, jos sille on ostettu verkkokaupasta vähintään 6 lippua. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten suosittelemme ajoissa varaamista. Peruutusehdot löytyvät UKK sivultamme.

Kierroksen hinta sisältää: Opastettu kävelykierros virallisen Helsinki- oppaan johdolla, joogaohjaajan ohjaukset kierroksen aikana, virvokkeet ja noin 20 minuutin jooga.

Tapaamispaikka: Tapaamme Katajanokalla, Helsinki Sky Wheel maailmanpyörän sisäänkäynnin kohdalla. Katso kuvista tarkempi sijainti.

Kierroksen loputtua: Joogastudion lähellä (n. 100 metriä) sijaitsee lähin raitiovaunupysäkki, josta pääset takaisin keskustaan noin 10 minuutin välein.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Ajankohta

26.7. klo 11.00

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helsinki Feel Good – Guided Walking and Yoga Tour”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish