Helsingin salaiset saaret – opastettu saarikierros Vallisaareen, Kuninkaansaareen ja Lonnaan

44.50

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Puolipäiväretki (n. 5 tuntia) Helsingin aikaisemmin salaisiin sotilassaariin. Opastetulla kierroksella pääset tutustumaan näihin vain muutaman vuoden yleisölle auki oleviin saariin ja kuulemaan niiden mielenkiintoisesta historiasta. Näillä saarilla on puolustettu Helsinkiä niin Ruotsin, Venäjän kuin itsenäisyydenkin aikana ja ne ovat olleet todistamassa niin räjähdyksiä kuin Helsingin kehittymistä Suomen pääkaupungiksi. Myös saarten omanlainen luonto sekä kaupungin komeimmat merinäkymät ovat ympärillä koko kierroksen ajan!

Tällä kierroksella tutustutaan kolmeen erilaiseen saareen, Kuninkaansaareen, Vallisaareen ja Lonnaan, jotka sijaitsevat noin 25 minuutin lauttamatkan päässä Helsingin Kauppatorilta. Kierroksen kokonaispituus on runsas 5 kilometriä. Vallisaarella on mahdollisuus nauttia virvokkeista saaren kahviloissa (omakustanteinen) ja kierroksen päätteeksi voi jäädä viimeiseen kohteeseemme Lonnaan, jossa sijaitsee kiva kahvila, ravintola ja sauna. Lauttalippu on voimassa päivän loppuun asti.

Kierroksen hinta: 44,50 e / henkilö

Hintaan sisältyy: Opastettu puolipäiväretki (n. 5 tuntia), koko päivän voimassa oleva Island Hopping laivalippu, välipalaksi proteiinipatukka.

Huomioitavaa: Lähtö Kauppatorilta JT Linen aluksella, kokoontuminen klo 9.45 JT linen laiturilla Kolera-altaalla. Takaisin Kauppatorilla olemme noin klo 14.45. Hyvät kävelykengät, vaatetus kelin mukaan (muista saariston tuuli), muista myös ottaa mukaan vesipullo (pullon voi täyttää Vallisaaren vesipisteessä).

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Secret Islands of Helsinki – Guided Half Day Island Hopping on Vallisaari, Kuninkaansaari and Lonna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish