Alla on kerrottu Yoo-hoo! Toursin yleiset toimitusehdot

Verkkokauppa on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät verot. Vero näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Yoo-hoo! Toursin pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta muille. Tilatessasi tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova, kun tilaaja on vastaanottanut kirjallisen tilausvahvistuksen.

1 PALVELUNTARJOAJA JA VERKKOKAUPAN YLLÄPITÄJÄ

Yoo-hoo! Tours toimii verkkokaupan ylläpitäjänä.

(Service Provider) Business ID 3014752-1 Address Untuvaisenkuja 4 B 33, 00820 Helsinki

2 PALVELUN KÄYTTÄJÄ

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi. Yoo-Hoo! Tours ei vaadi rekisteröitymistä palveluun. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia asiakkaitamme. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Tietosuojaselosteessa.

3 MAKSUT JA HINNAT

Palvelun käytöstä peritään kohtuullinen, kulloinkin voimassa oleva korvaus, joka on merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.

Verkkokaupassa on käytössä Klarna Checkout, jonka avulla voit maksaa ostoksesi heti tai sinulle sopivissa osissa.

4 TOIMITUS

Myymme verkkokaupassamme vain opastuspalveluita ja niihin liittyviä palveluita, jonka takia mitään fyysistä tuotetta ei toimiteta, vaan ne tullaan kokemaan sovittuun paikkaan, joka ilmenee tilausta tehdessä/ tilauksen jälkeen.

5 PERUUTUS

Yleisökierroksen peruminen yli 48 tuntia ennen kierroksen alkua oikeuttaa täyteen maksun palauttamiseen. Alle 48 tuntia tapahtuvassa peruutuksessa ei maksua palauteta. 

Yksityisasiakkaalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden sisällä ostoksesta. Pyydämme, että mielummin mahdollisimman nopeasti, jotta kaikki halukkaat pääsevät kierrokselle. Tarkemmin peruutusehdoista UKK sivuilla.

6 VIRHEVASTUU

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoaja ei vastaa sellaisesta virheestä, joka aiheutuu tietokoneohjelmiston puutteista tai tavasta käsitellä tuotteita, aineistoa tai Palvelua.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7 MUUTOKSET

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.

Lisätietoja: info@yoohootours.fi

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Löydä vastauksia useimpiin askarruttaviin kysymyksiin tästä linkistä!