Tervetuloa Helsinkiin - kotikaupunkiimme!

Yoo-hoo! Tours on helsinkiläinen, pieni yritys. Järjestämme erityisesti kävely- ja pyöräilykierroksia pienille ryhmille Helsingissä ja sen lähistöllä. Kauttamme onnistuu toki myös bussikierrokset ja Helsingin saariston helmiin tutustuminen. Toimimme vastuullisesti ja innovatiivisesti - tästä hyvä esimerkki onkin täysin sähkökäyttöisillä tuktuk -ajoneuvoilla tehtävät opastetut kaupunkikierrokset!

Tuletpa Helsinkiin yksin tai isommnkin ryhmän kanssa, järjestämme juuri tarpeisiisi sopivan kierroksen!

Ryhmille

Ota rohkesti yhteyttä, kerro toiveesi ja suunnitellaan niiden pohjalta tarpeitasi vastaava kierros! Alla myös joitakin ehdotuksia, joista saattaa olla hyötyä suunittelun apuna.

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan myös avoimia kierroksia

Lisätietoa alla olevan linkin kautta. Näille kierroksille voi osallistua ostamalla lipun verkkokaupastamme.

Uutiset

OLETKO VALMIINA KIERROKSELLE?

OTA YHTEYTTÄ!

Juho Rautio

YooHoo! Toursin perustaja ja Helsinki- opas

+358102126180 | +358503977221

INFO@YOOHOOTOURS.FI

Yhtiö on perustettu 2019. Päämääränämme on tarjota rentoja, asiantuntevia ja vastuullisesti suunniteltuja opastettuja kierroksia Helsingissä ja sen ympäristössä. Olen työskennellyt matkailun parissa jo vuosia, mm. lentoyhtiössä ja kansainvälisillä risteilylaivoilla. Valmistuin Perho Prosta matkaoppaaksi ja sain Helsinki- oppaan auktorisoinnin kesällä 2019. Olen itse syntynyt Helsingissä ja kotikaupungilla on aina tärkeä paikka sydämessäni, joten toivon että voin jakaa tätä tunnetta myös kierroksillani. Yhtiön toiminnan kulmakiviä ovat hyvä palvelu, vastuullinen toiminta ja tasa-arvoisuuden kunnioittaminen. Kaikki kierroksemme on vastuuvakuutettu.

– Juho