Yoo-hoo!
opastetut kierrokset Helsingissä

Tutustu Helsinkiin paikallisen oppaan kanssa!

Aktiivisia opastettuja kierroksia

Kanssamme tutustumaan Helsinkiin aktiivisille kierroksille virallisen Helsinki -oppaan kanssa! Syntyperäisenä helsinkiläisenä kotikaupunkini on minulle rakas, ja haluankin tuoda kierroksillani esille kaupunkia ja sen historiaa sekä myös erilaisia näkökulmia Helsinkiin. 

Rentoa meininkiä

Helsinki -oppaan kanssa kierrokset ovat aina täynnä tietoa, mutta haluamme pitää mukana myös rennon otteen.
Tavoitteenamme on aina toteuttaa mukava kokonaisuus, jotta aikasi meidän kanssamme jää mieleen kivana kokemuksena! 

Vastuullisuus

Arvostamme toimintaympäristöämme Helsinkiä, sen puhtautta, raikasta ilmaa ja merellisyyttä. Haluamme tehdä osamme, jotta tämä ympäristö säilyisi myös tuleville sukupolville.
Kierroksistamme suuri osa tehdään kävellen, pyöräillen tai julkisilla kulkuvälineillä. Osa kierrosten tuotosta menee Itämeren suojelutyöhön John Nurmisen Säätiön kautta.

Tervetuloa kokemaan Helsinki paikallisen oppaan kanssa

Tutustu kauniiseen ja mielenkiintoiseen pääkaupunkiin Helsinki- oppaan kanssa!
Yoo-hoo! Tours järjestää erilaisia opastettuja kierroksia Helsingissä ja lähialueilla. Kierroksilla kuullaan faktaa ja tarinoita kaupungin historiasta ja vietetään aikaa ulkoilmassa ja urbaanissa luonnossa.
Järjestämme erityisesti kävely- ja pyöräilykierroksia ja pyrimme muutenkin ottamaan kaikilla kierroksilla huomioon kestävän kehityksen periaatteet.
Esimerkkinä innovatiivisestä ja vastuullisesta toiminnastamme ovat sähkökäyttöisillä ja ympäristöystävällisillä TukTukeilla tehtävät opastetut kierrokset. 
 
Tsekkaa Kierrokset- sivulta tämän hetkinen yleisöopastusten tarjontamme! Järjestämme yleisöopastusten lisäksi myös toiveittesi mukaisia kierroksia ryhmille.
Jos haluat tutustua Helsinkiin yksin, kaksin, perheen tai jopa oman ryhmän kanssa, voimme räätälöidä juuri teille sopivan kierroksen teille sopivana ajankohtana.
 
Previous
Next

Uutiset

Oletko valmiina kierrokselle?

Ota yhteyttä!

Juho Rautio

YooHoo! Toursin perustaja ja Helsinki- opas

+358102126180 | +358503977221

info@YOOHOOTOURS.FI

Yhtiö on perustettu 2019. Päämääränämme on tarjota rentoja, asiantuntevia ja vastuullisesti suunniteltuja opastettuja kierroksia Helsingissä ja sen ympäristössä. Olen työskennellyt matkailun parissa jo vuosia, mm. lentoyhtiössä ja kansainvälisillä risteilylaivoilla. Valmistuin Perho Prosta matkaoppaaksi ja sain Helsinki- oppaan auktorisoinnin kesällä 2019. Olen itse syntynyt Helsingissä ja kotikaupungilla on aina tärkeä paikka sydämessäni, joten toivon että voin jakaa tätä tunnetta myös kierroksillani. Yhtiön toiminnan kulmakiviä ovat hyvä palvelu, vastuullinen toiminta ja tasa-arvoisuuden kunnioittaminen. Kaikki kierroksemme on vastuuvakuutettu.

- Juho
fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish