Yoo-hoo!
opastetut kierrokset Helsingissä

Tutustu Helsinkiin paikallisen oppaan kanssa!

Aktiivisia opastettuja kierroksia

Kanssamme tutustumaan Helsinkiin aktiivisille kierroksille virallisen Helsinki -oppaan kanssa! Syntyperäisenä helsinkiläisenä kotikaupunkini on minulle rakas, ja haluankin tuoda kierroksillani esille kaupunkia ja sen historiaa sekä myös erilaisia näkökulmia Helsinkiin. 

Rentoa meininkiä

Helsinki -oppaan kanssa kierrokset ovat aina täynnä tietoa, mutta haluamme pitää mukana myös rennon otteen.
Tavoitteenamme on aina toteuttaa mukava kokonaisuus, jotta aikasi meidän kanssamme jää mieleen kivana kokemuksena! 

Vastuullisuus

Arvostamme toimintaympäristöämme Helsinkiä, sen puhtautta, raikasta ilmaa ja merellisyyttä. Haluamme tehdä osamme, jotta tämä ympäristö säilyisi myös tuleville sukupolville.
Useimmat kierroksemme ovat kävellen tai pyöräillen tehtäviä ja siten täysin hiilineutraaleja. Käytämme kierroksillamme myös jokkoliikennetta, joka Helsingissä toteutetaan vastuullisesti. Käytämme yhteistyöumppaneinamme aina ensisijaisesti paikallisia yrityksiä. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä. 

Tervetuloa kokemaan Helsinki paikallisen oppaan kanssa

Tutustu kauniiseen ja mielenkiintoiseen pääkaupunkiin Helsinki- oppaan kanssa!
Yoo-hoo! Tours järjestää erilaisia opastettuja kierroksia Helsingissä ja lähialueilla. Kierroksilla kuullaan faktaa ja tarinoita kaupungin historiasta ja vietetään aikaa ulkoilmassa ja urbaanissa luonnossa.
Järjestämme erityisesti kävely- ja pyöräilykierroksia ja pyrimme muutenkin ottamaan kaikilla kierroksilla huomioon kestävän kehityksen periaatteet.
Esimerkkinä innovatiivisestä ja vastuullisesta toiminnastamme ovat sähkökäyttöisillä ja ympäristöystävällisillä TukTukeilla tehtävät opastetut kierrokset. 
 
Tsekkaa Kierrokset- sivulta tämän hetkinen yleisöopastusten tarjontamme! Järjestämme yleisöopastusten lisäksi myös toiveittesi mukaisia kierroksia ryhmille.
Jos haluat tutustua Helsinkiin yksin, kaksin, perheen tai jopa oman ryhmän kanssa, voimme räätälöidä juuri teille sopivan kierroksen teille sopivana ajankohtana.
Kanssamme voit tutustua Helsinkiin monesta eri näkökulmasta tai lähteä vaikkapa saarikierroksille kauniiseen lähisaaristoomme.
Laaja yhteistyökumppanien verkostomme takaa monenlaiset lisäapalvelut ja jos emme voi itse jäjestää toiveittesi kierrosta, ohjaamme sinut jonkun muun Helsinki oppaan luokse. Meille tärkeintä on se, että pystymme tekemään vierailusta ikimuistoisen!
Olemme mukana sateenkaarisytävällisessä We Speak Gay verkostossa ja toivotamme tervetulleeksi LGBTQ+ vieraat.
.
 
Tsekkaa myös ylävalikon "Osta kierros" sivu, jolta löydät yleisökierroksemme ja voit ostaa niille lipun.
Tervetuloa Yoo-hoo! Helsinkiin!
Previous
Next

Uutiset

Itämeri - meidän meri

Helsinki, the daughter of the Baltic Sea, was founded by the sea and the city has almost 140 km of coastline around our beautiful and unique sea.

Lue lisää ->

Oletko valmiina kierrokselle?

Ota yhteyttä!

Juho Rautio

YooHoo! Toursin perustaja ja Helsinki- opas

+358102126180 | +358503977221

info@YOOHOOTOURS.FI

Yhtiö on perustettu 2019. Päämääränämme on tarjota rentoja, asiantuntevia ja vastuullisesti suunniteltuja opastettuja kierroksia Helsingissä ja sen ympäristössä. Olen työskennellyt matkailun parissa jo vuosia, mm. lentoyhtiössä ja kansainvälisillä risteilylaivoilla. Valmistuin Perho Prosta matkaoppaaksi ja sain Helsinki- oppaan auktorisoinnin kesällä 2019. Olen itse syntynyt Helsingissä ja kotikaupungilla on aina tärkeä paikka sydämessäni, joten toivon että voin jakaa tätä tunnetta myös kierroksillani. Yhtiön toiminnan kulmakiviä ovat hyvä palvelu, vastuullinen toiminta ja tasa-arvoisuuden kunnioittaminen. Kaikki kierroksemme on vastuuvakuutettu.

- Juho
fiFinnish