Vastuullisuus

Vastuullinen tapa toimia on ollut valintamme yrityken perustamisesta alkaen ja näemmekin, että se on ainoa mahdollinen toimintatapa nykyajan maailmassa.

Toimimme pääasiassa Helsingissä, kaupungissa joka tunnetaan vihreydestään, puhtaasta ilmastaan ja joka puolella avautuvasta Itämeren kauneudesta. Meille vastuullinen toiminta merkitsee tämän kaiken säilyttämistä myös tuleville sukupolville vielä kauan itsemme jälkeen. Haluamme jatkuvasti kasvattaa ymmärrystämme vastuullisesta toiminnasta ja olemmekin matkalla kohti Sustainable Travel Finland (STF) sertifikaattia.

Kierroksemme ovat pääasiassa lihasvoimalla toteutettavia kävely- ja pyöräilykierroksia, joilta ei tule ylimääräisiä päästöjä. Käytämme myös joukkoliikennettä, joka Helsingissä toimii pitkälti kestävästi esimerkiksi uusiutuvalla sähköllä ja moderneilla ratkaisuilla. Jos käytämme yhteistyökumppaneita, valintamme perustuu aina mahdollisuuksien mukaan vastuullisesti toimiviin ja sertifioituihin paikallisiin yrityksiin. Mikäli mahdollista, valitsemme kumppaneiksi aina pieniä paikallisia yrityksiä.

Pyörällä Helsingissä

Maaliskuussa 2022 saimme Green Activities sertifioinnin osoituksena esimerkillisestä vastuullistyöstämme. Prosessi oli vaativa mutta palkitseva - itse sertifikaatin lisäksi työskenteleminen vastuullisuuden ammattilaisten kanssa avasi silmiämme monille eri keinoille, joilla voimme jatkossakin tehdä toiminnastamme yhä kestävämpää. Sertifiointi vaatii toimenpiteitä myös jatkossa, joten työmme näiden arvojen parissa tulee jatkumaan!

Yoo-hoo! Toursin perustaja Juho on aiemmin työskennellyt pitkään laivoilla ja meriympäristö on sitä varten meillekin hyvin tärkeää. Myös kotimeremme Itämeren tilanne on lähellä sydäntämme, ja siksi olemmekin valinneet yhteistyökumppaniksimme John Nurmisen Säätiön jonka toimintaa tuemme lahjoitamalla tietyn osan kaikista kierroksistamme heidän tekemäänsä tärkeään ja tulokselliseen työhön Itämeren ja sen kulttuuriperinnön säilyttämiseksi myös tuleville sukupolville.

Yhdessä Itämeren puolesta

Olemme sateenkaariystävällinen yritys ja toivotamme vieraaksemme ja työntekijöiksemme kaikki huolimatta ihonväristä, sukupuolisesta suuntautumisesta, iästä, sukupuolesta tai uskonnosta. Olemme ylpeinä osana We Speak Gay yhteisöä muiden suomalaisten LGBTQ -ystävällisten yritysten kanssa.

fiFinnish