VASTUULLISUUS

Yoo-hoo! Tours on Sustainable Travel Finland (STF) merkin saanut matkailuyritys

Helsingissä luonto on koko ajan lähellä, Itämeren rantaan ei ole mistään yli kymmentä kilometria ja ilma on maailman puhtainta. Meillekin on selvää, että haluamme toimia vastuullisesti ja tavalla, jolla kaikki kauneus ympärillämme säilyy myös tuleville sukupolville. Olemme sitoutuneet Visit Finlandin kestävän matkailun periaatteisiin.Sinäkin voit olla mukana tässä työssä, vaikkapa näillä ehdotuksilla!

Kierroksemme ovat pääasiassa lihasvoimalla toteutettavia kävely- ja pyöräilykierroksia, joilta ei tule ylimääräisiä päästöjä. Käytämme myös joukkoliikennettä, joka Helsingissä toimii pitkälti kestävästi esimerkiksi uusiutuvalla sähköllä ja moderneilla ratkaisuilla. Jos käytämme yhteistyökumppaneita, valintamme perustuu aina mahdollisuuksien mukaan vastuullisesti toimiviin ja sertifioituihin paikallisiin yrityksiin. Mikäli mahdollista, valitsemme kumppaneiksi aina pieniä paikallisia yrityksiä.

Pyörällä Helsingissä

Maaliskuussa 2022 saimme Green Activities sertifioinnin osoituksena esimerkillisestä vastuullistyöstämme. Prosessi oli vaativa mutta palkitseva - itse sertifikaatin lisäksi työskenteleminen vastuullisuuden ammattilaisten kanssa avasi silmiämme monille eri keinoille, joilla voimme jatkossakin tehdä toiminnastamme yhä kestävämpää. Sertifiointi vaatii toimenpiteitä myös jatkossa, joten työmme näiden arvojen parissa tulee jatkumaan!

Yoo-hoo! Toursin perustaja Juho kuuluu itse LGBTQ vähemmistöön. Toimintaamme kuuluukin vahvasti inklusiivisuus ja yhdenvertaisuus, ja olemme ylpeästi mukana We Speak Gay yhteisössä muiden suomalaisten LGBTQ -ystävällisten yritysten kanssa.