Näytetään ainoa tulos

 • Itä-Helsingin kauniit kartanot

  Itä-Helsingin kauniit kartanot - opastettu pyöräilykierros

  35.00

  This tour is in Finnish, but can be arranged also in English or Swedish. Please contact us using the contact form if you are interested!

  Kokonaiskesto 3-4 tuntia, matka noin 30 km.

  Tervetuloa mukaan tälle noin 30 kilometrin pyöräilykierrokselle, joka seuraa Itä-Helsingin kauniita merenrantoja ja jonka aikana tutustutaan alueen vanhoihin, yhä olemassa oleviin kartanoihin ja huviloihin! Kuulet kierroksen aikana tarinoita niiden historiasta, merkityksestä koko Helsingin kehitykselle ja myös nykyhetken tilanteesta ja käytöstä. Näemme myös uutta Helsinkiä, esimerkiksi Kruunuvuorenrannan aluetta ja Kalasatamaa. Kierroksen kesto on noin 3-4 tuntia, riippuen ryhmän vauhdista. Tämä ei ole kilpapyöräilyä, vaan mukava ja rento kierros, jonka aikana pysähdytään monesti ja voidaan myös pitää tauko virvokkeiden nauttimista varten.


  Kierroksen hinta: 35 euroa / henkilö. Hinta sisältää opastetun kierroksen ja välipalan (proteiinipatukka).

  • Jos sinulla ei ole omaa pyörää ja tarvitset vuokrapyörän, ota yhteyttä erikseen. Kierroksen liput verkkokaupasta.
  • Kierroksella ei käydä rakennusten sisällä.
  • Osta liput etukäteen verkkokaupastamme.

  Tapaamispaikka: Kierros alkaa Puotilan metroaseman ulkopuolelta (Puotilan puoleinen uloskäynti, ks. kuva). Pääset paikalle pyörän kanssa helposti metrolla. Lähistöllä on myös runsaasti parkkipaikkoja. Kierros päättyy lähelle Kalasataman metroasemaa.