Opastettu saarikierros Vallisaareen

Tervetuloa mukaan tutustumaan Vallisaareen, sen mielenkiintoiseen historiaan ja mahtaviin merinäköalohin sekä siellä järjestettävään Helsinki Biennaali nykytaidetapahtumaan

Tällä noin kahden tunnin ja 3,5 kilometrin kierroksella kuulet saaren historiasta Ruotsin ajalta tähän hetkeen saarioppaamme kertomana ja näet saaren merkittävät paikat kuten Aleksanterin patterin. Saat myös ihastella kauniita merinäkymiä pitkölti Helsingin yli ja Kustaanmiekansalmen toisella puolella avautuvaa Suomenlinnaa. Kierroksen jälkeen voit jäädä itsenäisesti tutustumaan Biennaalin taideteoksiin, joita löytyy ympäri saarta.

Kierros alkaa Kauppatorilta Lyypekinlaiturilta, jossa varmistamme että kaikilla on laivaliput ja astumme laivaan noin 20 minuutin merimatkalle Vallisaareen. Voit ostaa laivalipun jo etukäteen Suomen Saaristokuljetuksen sivuilta. Menopaluulipun hinta on 8,50e ja se ei sisälly kierroksen hintaan.

Tapaamme kello 9.45 Lyypekinlaiturilla pyöreän, puisen Biennaali -paviljongin luona. Jos ostat lauttalipun etukäteen, osta se kello 10.00 lähdölle, jolla lähdemme kohti Vallisaarta. Takaisintuloajan voit päättää itse, kierrokselta ehtii kello 12.30 lähdölle takaisin kaupunkiin, mutta jos jäät saarelle esimerkiksi ihastelemaan Biennaalia, voit jättää paluulipun ajan auki.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Lisätiedot

Ajankohta

19.6. 10.00 Suomeksi / In Finnish

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Guided Island Tour to Vallisaari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *