Peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi | Syksyinen saarikierros salaperäisellä Lonnalla

15.00

Hyppää mukaan tämän kesäkauden viimeiselle kierrokselle Lonnan kauniille ja salaperäiselle saarelle! Teemme saarella noin 45 minuutin kävelykierroksen, jonka aikana saaren historia osana Suomenlinnan linnoitusta ja myöhemmin armeijan miinasaarena avautuu. Vierailemme muuten suljetussa “komentokeskuksessa” ja luonnollisesti ihailemme Helsingin merellistä maisemaa.

Kierrokselle kokoontuminen joko Kauppatorilla JT- Linen laiturin edessä, josta nousemme klo 14.00 lähtevään alukseen (liput voit ostaa JT- Linen verkkokaupasta) tai jos olet jo Lonnassa tapaamme saaren yhteysaluslaiturilla klo 14.10. Kierroksen jälkeen on mahdollista jäädä nauttimaan kauden viimeisestä päivästä ihanaan Lonnaan ja sen palveluiden äärelle, tai vaihtoehtoisesti lähteä takaisin mantereelle klo 15.35 lähtevällä aluksella.

Kierroksen hinta on 15 euroa (ei sisällä laivalippua) ja liput tulee varata etukäteen verkkokaupastamme, minimi osallistujamäärä on 4 henkilöä.

Tervetuloa syksyiseen saaristoon!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Lisätiedot

Ajankohta

25.9. klo 14.00

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi | Syksyinen saarikierros salaperäisellä Lonnalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish