Yhdessä Itämeren puolesta

Pelastamassa Itämerta

Itämeri on olennainen osa Helsinkiä niin kaupungin historiassa kuin nykypäivässä. Kaupungin edustalla oleva saaristo ja yli 130 kilometria rantaviivaa Itämeren kanssa tarjoaa meille huikeat mahdollisuudet aktiviteetteihin, luonnosta nauttimiseen ja rentoutumiseen. Itämeri on myös tärkeä osa Yoo-hoo! Toursin kierroksia.

Itämeren herkkä ekosysteemi kärsii monestakin syystä, rehevöityminen ja vuosittaiset sinileväongelmat ovat kaikille tuttu ja näkyvä merkki meren suuremmista ongelmista. Yoo-hoo! Tours on nyt mukana Itämeren suojelutyössä yhdessä John Nurmisen säätiön kanssa, Lahjoitamme säätiön työhön 20% jokaisesta kierrostemme lipusta. Myös Helsinki Tuktours kierrosten lipuista tehdään lahjoitus.

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.  http://www.johnnurmisensaatio.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *